Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31437
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorPaolo, Usai-Satta (editor)-
dc.date.accessioned2021-06-15T15:09:56Z-
dc.date.available2021-06-15T15:09:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.isbn9783039438723-
dc.identifier.otherSA9823-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31437-
dc.description112 p. : ill. ; 4.9 Mbvi
dc.description.abstractThe increasing interest in the interaction between a GFD and microbiota can develop our understanding in the knowledge and management of gluten-related disorders. New insights into the GFD are an exciting scientific challenge for researchers.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherMDPI,vi
dc.subjectCeliac diseasevi
dc.subjectGluten related disordersvi
dc.subjectDiet adherencevi
dc.subjectNon celiac gluten/wheat sensitivityvi
dc.subjectNovel therapiesvi
dc.subjectGut microbiotavi
dc.titleAdvance in Gluten-Free Dietvi
dc.typeBookvi
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9823_1_Advance in GlutenFree_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers1.22 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_2_Advance in GlutenFree_Assessment.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents520.17 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_3_Advance in GlutenFree_New Perspectives.pdf
  Giới hạn truy cập
New Perspectives on Gluten-Free Diet565.57 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_4_Advance in GlutenFree_Gluten-Free.pdf
  Giới hạn truy cập
Gluten-Free Diet in Prisons in Poland: Nutrient Contents and Implementation of Dietary Reference Intake Standards611.62 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_5_Advance in GlutenFree_Updated Food.pdf
  Giới hạn truy cập
Updated Food Composition Database for Cereal-Based Gluten Free Products in Spain: Is Reformulation Moving on? Reprinted from: Nutrients 2020,870.23 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_6_Advance in GlutenFree_Beneficial Effects.pdf
  Giới hạn truy cập
Beneficial Effects of a Low-Nickel Diet on Relapsing IBS-Like and Extraintestinal Symptoms of Celiac Patients during a Proper Gluten-Free Diet: Nickel Allergic Contact Mucositis in Suspected Non-Responsive Celiac Disease2.25 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_7_Advance in GlutenFree_Efficacy of a.pdf
  Giới hạn truy cập
Efficacy of a High-Iron Dietary Intervention in Women with Celiac Disease and Iron Deficiency without Anemia: A Clinical Trial727.42 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_8_Advance in GlutenFree_Wheat Sensitivity.pdf
  Giới hạn truy cập
Wheat Sensitivity and Functional Dyspepsia: A Pilot, Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Dietary Crossover Trial with Novel Challenge Protocol Reprinted from: Nutrients986.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_9_Advance in GlutenFree_Wheat Consumption.pdf
  Giới hạn truy cập
Wheat Consumption Leads to Immune Activation and Symptom Worsening in Patients with Familial Mediterranean Fever: A Pilot Randomized Trial1.08 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_10_Advance in GlutenFree_Irritable Bowel.pdf
  Giới hạn truy cập
Irritable Bowel Syndrome and Gluten-Related Disorders588.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9823_11_Advance in GlutenFree_Low Fermentable.pdf
  Giới hạn truy cập
Low Fermentable Oligo- Di- and Mono-Saccharides and Polyols (FODMAPs) or Gluten Free Diet: What Is Best for Irritable Bowel Syndrome?930.76 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.