Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31437
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Paolo, Usai-Satta (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T15:09:56Z | - |
dc.date.available | 2021-06-15T15:09:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.isbn | 9783039438723 | - |
dc.identifier.other | SA9823 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31437 | - |
dc.description | 112 p. : ill. ; 4.9 Mb | vi |
dc.description.abstract | The increasing interest in the interaction between a GFD and microbiota can develop our understanding in the knowledge and management of gluten-related disorders. New insights into the GFD are an exciting scientific challenge for researchers. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI, | vi |
dc.subject | Celiac disease | vi |
dc.subject | Gluten related disorders | vi |
dc.subject | Diet adherence | vi |
dc.subject | Non celiac gluten/wheat sensitivity | vi |
dc.subject | Novel therapies | vi |
dc.subject | Gut microbiota | vi |
dc.title | Advance in Gluten-Free Diet | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA9823_1_Advance in GlutenFree_Covers.pdf Giới hạn truy cập | Covers | 1.22 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_2_Advance in GlutenFree_Assessment.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 520.17 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_3_Advance in GlutenFree_New Perspectives.pdf Giới hạn truy cập | New Perspectives on Gluten-Free Diet | 565.57 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_4_Advance in GlutenFree_Gluten-Free.pdf Giới hạn truy cập | Gluten-Free Diet in Prisons in Poland: Nutrient Contents and Implementation of Dietary Reference Intake Standards | 611.62 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_5_Advance in GlutenFree_Updated Food.pdf Giới hạn truy cập | Updated Food Composition Database for Cereal-Based Gluten Free Products in Spain: Is Reformulation Moving on? Reprinted from: Nutrients 2020, | 870.23 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_6_Advance in GlutenFree_Beneficial Effects.pdf Giới hạn truy cập | Beneficial Effects of a Low-Nickel Diet on Relapsing IBS-Like and Extraintestinal Symptoms of Celiac Patients during a Proper Gluten-Free Diet: Nickel Allergic Contact Mucositis in Suspected Non-Responsive Celiac Disease | 2.25 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_7_Advance in GlutenFree_Efficacy of a.pdf Giới hạn truy cập | Efficacy of a High-Iron Dietary Intervention in Women with Celiac Disease and Iron Deficiency without Anemia: A Clinical Trial | 727.42 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_8_Advance in GlutenFree_Wheat Sensitivity.pdf Giới hạn truy cập | Wheat Sensitivity and Functional Dyspepsia: A Pilot, Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Dietary Crossover Trial with Novel Challenge Protocol Reprinted from: Nutrients | 986.93 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_9_Advance in GlutenFree_Wheat Consumption.pdf Giới hạn truy cập | Wheat Consumption Leads to Immune Activation and Symptom Worsening in Patients with Familial Mediterranean Fever: A Pilot Randomized Trial | 1.08 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_10_Advance in GlutenFree_Irritable Bowel.pdf Giới hạn truy cập | Irritable Bowel Syndrome and Gluten-Related Disorders | 588.37 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9823_11_Advance in GlutenFree_Low Fermentable.pdf Giới hạn truy cập | Low Fermentable Oligo- Di- and Mono-Saccharides and Polyols (FODMAPs) or Gluten Free Diet: What Is Best for Irritable Bowel Syndrome? | 930.76 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.