Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/15224
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorFowler, Cary-
dc.contributor.authorHodgkin, Toby-
dc.date.accessioned2020-02-12T02:56:01Z-
dc.date.available2020-02-12T02:56:01Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.issn2468-0834-
dc.identifier.issn2468-0842 (e)-
dc.identifier.otherBBKH744-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/15224-
dc.descriptionAnnual Review of Environment and Resources; Palo Alto Vol. 29, (2004): 143-179vi
dc.description.abstractPlant genetic resources provide the biological underpinning for agriculture and food production. No nation is independent in terms of these resources. Interdependence levels are high among countries. Policy impediments to access may subside, increasing already substantial germplasm flows. Serious questions exist, however, about the health and availability of the actual resources. Genebank collections contain many unintended duplicates, making aggregate numbers seem larger than they really are. Information about individual accessions, particularly those found in situ, is often poor, reducing frequency and efficiency of use and ultimate benefits. Although not firmly established today, the link between conservation and use must be strengthened.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherAnnual Reviews, Inc.vi
dc.subjectGenebanksvi
dc.subjectConservationvi
dc.subjectCropsvi
dc.subjectPlant breedingvi
dc.subjectGermplasmvi
dc.titlePlant genetic resources for food and agriculture: assessing global availabilityvi
dc.typeOthervi
Bộ sưu tập: Bài báo_lưu trữ

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
BBKH744_TCCN_PLANT GENETIC RESOURCES.pdf
  Giới hạn truy cập
Plant genetic resources for food and agriculture: assessing global availability2.77 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.