Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/9128
Nhan đề: Food and Public Health: A Practical Introduction
Tác giả: Karpyn, Allison
Từ khoá: Food supply
Nutrition
Public health
Năm xuất bản: 2018
Nhà xuất bản: Oxford University Press,
Tóm tắt: Americans like to believe that the medical care we get from our doctors is based on solid scientific evidence. We hear often that American medical care and medical research are the best in the world. Yet between 2003 and 2010, three different laws were enacted, the most recent being the Affordable Care Act of 2010, that mandated new federal investments in a type of clinical research called comparative effectiveness research, research into what works best in medical care. In this book, we tell the story of how—and why—the federal government decided to make comparative effectiveness research an important feature of health reform. Despite significant legislative uptake of policy proposals on comparative effectiveness research, support for federal mandates took dramatic twists and turns as bipartisan alliances fell apart, special interests resisted, public opinion was mobilized, and compromises were reached. We examine where comparative effectiveness research fits in the production of scientific evidence about the benefits and harms of treatments for human diseases and conditions, and offer sobering confirmation that contemporary American medical care falls far short of the evidence-based ideal. While more research is needed, payment policy will be required in order to align medical practice with what the evidence shows works best in specific clinical scenarios, improving patients’ outcomes and enhancing the value of health care expenditures. Moreover, if we are to deal constructively with the vast uncertainties in medical care, policies are needed to make the generation of high-quality evidence an inseparable part of routine medical care.
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/9128
ISBN: 9780190626686
9780190626716 (e)
Bộ sưu tập: Y Dược_Oxford Scholarship_Sách

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA3295_Food and Public Health_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover136.71 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
The History of Food and Public Health579.38 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
History and Development of the 2015–2020 Dietary Guidelines for Americans784.77 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Behavioral Design as an Emerging Theory for Dietary Behavior Change695.35 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Health Disparities933.41 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Healthy Food Marketing541.43 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Policy Efforts Supporting Healthy Diets for Adults and Children525.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Insecurity and Public Health365.58 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Obesogenic Environments and Public Health Mitigation Strategies385 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Controversies271.38 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
The Obesity Pandemic and Food Insecurity in Developing Countries378.68 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Intersections of Food and Culture650.44 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
From Soil to Stomach843.67 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_About the editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Editor111.24 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Appendix.pdf
  Giới hạn truy cập
Answers to Quiz Questions115.38 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA3295_Food and Public Health_Index.pdf
  Giới hạn truy cập
Index244.33 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.