Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/374
Nhan đề: Introduction to Management in the Hospitality Industry - 10th ed.
Tác giả: Barrows, Clayton W.
Powers, Thomas F.
Reynolds, Dennis E.
Từ khoá: Hospitality industry
Hotel
Management
Năm xuất bản: 2012
Nhà xuất bản: John Wiley &​ Sons, Inc.
Tóm tắt: Readers seeking management careers in hospitality will enter a dynamic industry filled with opportunities. The rewards are many, but so are the challenges. Today's hospitality managers must deal with such complex factors as globalization, terrorism threats, ecotourism, internet commerce, new business and financial models, and rapidly changing consumer demands. Introduction to Management in the Hospitality Industry, 10th Edition gives readers the industry know-how and the management skills needed to thrive in all aspects of the field, from food service to lodging to tourism. The Tenth Edition of Introduction to Management in the Hospitality Industry features both historical perspectives and discussions of new trends in a variety of sectors. This book has the most thorough coverage of the hospitality industry, covering foodservice, lodging, and travel and tourism, hospitality careers, and hospitality management. Upon successful completion of this text, readers will have a strong grasp of the many facets of the hospitality industry
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/374
Bộ sưu tập: Năm học 2016 - 2017_KS_TK

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
S495_D5034_1_Management in the Hospitality_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover253.77 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_2_Management in the Hospitality_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents105.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_3_Management in the Hospitality_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface171.58 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_4_Management in the Hospitality_P1_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Part 1: Perspectives on careers in Hospitality - Chapter 1: The hospitality industry and you1.29 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_5_Management in the Hospitality_P1_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Chapter 2: Forces affecting growth and change in the hospitality industry1.26 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_6_Management in the Hospitality_P2_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Part 2: Food service - Chapter 3: The Restaurant Business2.46 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_7_Management in the Hospitality_P2_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Chapter 4: Restaurant Operations742.46 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_8_Management in the Hospitality_P2_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Chapter 5: Restaurant industry organization: chain, independent, or franchise?1.58 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_10_Management in the Hospitality_P2_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Chapter 6: Competitive Forces In Food Service1.08 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_10_Management in the Hospitality_P2_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Chapter 7: On-Site Food Service1.55 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
S495_D5034_11_Management in the Hospitality_P2_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Chapter 8: Issues Facing Food Service807.52 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.